Over ons

Wie zijn wij?

Sleepstudio Leiderdorp is al 20 jaar gespecialiseerd in ruimtebesparende bedden en slaapcomfort. Wij geven u door onze ruime ervaring deskundig advies op maat. Daarbij hebben wij de grootste en mooiste collectie bedkasten, slaapbanken en ruimtebesparende meubels van Nederland. Ook voor luxe en comfortabele bedden en boxsprings zoals van het merk Beka (Ubica) kunt u bij ons terecht.

Waarom is ons motto “the art of sleeping”?

Wij vinden het de kunst om slaapcomfort te bieden die compleet is afgestemd op uw persoonlijke, fysieke en medische wensen. Het is onze passie om samen met u te zoeken naar de beste slaapoplossing voor uw behoeften binnen uw beschikbare ruimte en budget. Heeft u beperkte ruimte, die u flexibel wilt kunnen gebruiken? Zoekt u een logeerbed voor uw gasten of juist voor dagelijks gebruik? Bij ons vindt u het juiste product.

Waarom kiest u voor Sleepstudio?

Wij werken met de beste en vaak exclusieve leveranciers uit Europa om aan uw specifieke wensen te voldoen. Daarbij is ons assortiment uitgebreid en altijd up-to-date. In een informele sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee geven wij u een advies op maat.

Bij Sleepstudio vindt u:

  • het grootste sleepcenter van Beca in Nederland.
  • de ruimtebesparende meubels van Boone, een van de meest gewilde leveranciers op dit gebied.
  • de fantasierijke kinder- en tienerbedden van Lifetime, welk merk bekend staat om zijn vakmanschap en Deense kwaliteit.

Waar staat Sleepstudio voor?

  • Vakkundig advies
  • Klantgerichtheid
  • Goede service waar uiteraard ook nazorg onder valt